Dobro došli u Campo svet

#campocookingphilosophy
Paket mašte i originalnosti, a nadasve mnogo hrabrosti i ljubavi dvoje povratnika iz Rima, bilo je dovoljno da Zemun pre desetak godina dobije jednu inovativnu radionicu ukusa. Dobro došli u Campo De Fiori’s svet.
Signor Branko Stević i njegova supruga Jadranka, odlučuju da se iz Rima vrate u Beograd i pokrenu sopstvenu tratoriu. Nakon višegodišnjeg italijanskog kulinarskog života, stotine recepata koje su spremili, svoje znanje i umeće poželeli su da prenesu u Beograd, odnosno u Zemun. Njihovo znanje, ideje i snovi ostvareni su u tratoriu Campo De’ Fiori koja nosi naziv po najlepšem trgu u Rimu.
„Kada smo se vratili u Srbiju nisam znao kakve se ovde pice jedu. Insistirao sam na tome da ih pravimo onako kako smo zamislili. Uspeli smo i istrajali smo u tome. Od početka smo bili totalno drugačiji, mislim da smo i danas, trudićemo se da tako i ostane. Sve je to #campocookingphilosophy“ - kaže Signor Stević.
Atmosfera u Campu je tipično italijanska: prijateljska, topla, porodična, ponekad i glasna. Ali ne brinite može biti ljubavna i romatnična, kako kome godi.
U svakom slučaju je ležerna i dopadljiva tek toliko da Vam se uvuče pod kožu… … A ostalo procenite sami….
Branko i Jadranka zajedno sa svojim timom, već punih deset godina u svom restoranu Campo de Fiori u Zemunu, svu svoju ljubav i umeće prenose u autentičnost na tanjiru. Godinama dosledni italijanskoj kuhinji u srcu Zemuna, sa vrlo jasnim konceptom menija, Campo je pravo mesto za opuštanje i uživanje u rimskom duhu! ‪#‎campocookingphilosophy‬‪#‎campojesuper‬ ‪#‎campodefiorizemun‬ ‪#‎welcome‬ ‪#‎dobrodosli‬ ‪#‎campopizza‬‪#‎campopasta‬ ‪#‎campodolce‬

Svratite u ‪#‎campodefiorizemun‬ da proverite zasto je bas Rim naša inspiracija! ‪#‎campojesuper‬ ‪#‎campocookingphilosophy‬ Treći najposećeniji grad u Evropskoj uniji, posle Pariza i Londona, porede sa prelepom sredovečnom ženom koja ponosno nosi svoje godine. Estetskim operacijama ne pribegava, pa opet, njena lepota ne bledi. Koliko god da je gledate, uvek pronađete novi detalj koji vas ostavlja bez daha.😌💜 Grad čija lepota ne bledi: neophodne su vam dobre patike, jer prestonica na sedam brežuljaka mami da je prepešačite. U svim Rimskim "tavernama” ne možete zaobići dobro prepoznatljivu pastu. Ono što izdvaja Rim od ostalih gradova jeste “amatrićana”, “carbonara”, “grića”(pasta nastala u vreme ratnog perioda-napravljena je od samo dva sastojka bibera i ovčijeg sira) i puttanesca. I naravno sladoled 🙈🍦! ‪#‎dobrodosli‬ #campodefiorizemun #campojesuper #campocookingphilosophy ‪#‎belgrade‬ ‪#‎italianrestaurant‬‪ #‎zemun‬
Buon apettio!
#campodefiorizemun #campolovesyou #campojesuper